Om oss

1323774055338.MaxSize.w-900.h-900.Save.jpg

Bedriften ble etablert i 2001 og vi kan vise til en sterk vekst siden den gangen. I dag er vi cirka 38 ansatte og har mange anerkjente kunder og oppdragsgivere i porteføljen.

Fornøyde kunder er også den beste markedsføringen vi kan få, og mange av våre oppdrag kommer etter anbefalinger i markedet. En tillit vi er oppriktig stolte av!

Vi regner Lillehammer, Gudbrandsdalen og Ringsaker som våre primære nedslagsfelt, men beveger oss også utenfor regionen ved behov.

Vi ønsker å bli oppfattet av våre kunder som en ryddig, punktlig og seriøs elektroentreprenørbedrift. Vårt ønske er å serve lokalmarkedet med elektrotjenester av alle typer. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye løsninger innenfor vårt fag. Vi skreddersyr løsninger for våre kunder både teknisk og designmessig.

Fra og med 1. november 2017 endret bedriften navn fra El-installasjon Lillehammer AS til GK Elektro Lillehammer, en avdeling i GK Elektro. GK Elektro er en del av GK Gruppen, skandinavias ledende tekniske entreprenør med over 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark.

Les mer på www.gk.no

  • GK Elektro Lillehammer AS
  • Industrigt. 31 B
  • Postboks 1199 Skurva
  • 2605 Lillehammer

Trygg Media logo